Jondernemers netwerk, netwerkfeest, vrouwelijke ondernemers netwerk, event noord nederlande kent de uitspraak vast wel: ‘Het leven is een feest, maar je moet zelf de slingers ophangen’. Voor mij is niet alleen het leven een feest, maar sinds ik gestart ben met Business Fay ervaar ik mijn werk ook als een feest. De organisatie van een feest is echter niet altijd gemakkelijk en dat is precies hoe ik de reis door het ondernemerschap ervaar. Niet altijd gemakkelijk, uiteindelijk toch een feestje. Maar waar zit hem dat feest dan in? Dat is een goeie. Weten wat je nodig hebt om het tot een feest te maken is namelijk heel belangrijk. Toen ik startte heb ik daar voor mezelf dan ook goed over nagedacht. De ingrediënten voor mijn ondernemersfeest zijn: plezier, samen (verbinding), eerlijkheid en vrijheid.

Nooit gedacht dat ik het ondernemerschap al zo snel als een feestje zou ervaren. Ik beleef plezier aan de uitdagingen, de positieve energie van andere ondernemers, de verbinding met hen en de vrijheid die dit alles mij geeft. Ik krijg daarom ook geen genoeg van inspirerende netwerkbijeenkomsten, koffiedates en interessante trainingen die hieraan bijdragen en Business Fay uiteindelijk verder brengen. Deze positieve energie liet ik enige tijd terug in mij om gaan toen ik me realiseerde: Business Fay oprichten bleek voor mij een groot feest, Business Fay…. Feest…. Business Fayst!

Ja! Dat is het! Ik ga – hier in het Noorden, lekker dichtbij – een Business Fayst organiseren! Samen! Plezier! Verbinding! Een Business Fayst voor alle vrouwelijke ondernemers in het Noorden, zodat wij elkaar leren kennen en samen onze successen kunnen vieren. Stilstaan bij wat we hebben bereikt. Een feest vol inspiratie en plezier. De slingers van het Business Fayst ophangen. En zo ontstond Business Fayst…

Alles begint door het ‘gewoon te doen’. Toen ik eenmaal – vol enthousiasme –  de eerste stappen zette voor de organisatie van Business Fayst, kwam de rest vanzelf. Inspirerende gesprekken over de invulling van de avond leidden tot het thema van het feest: Show yourself. Het belooft een fantastisch feest te worden op vrijdagavond 22 februari a.s. in Tolbert…

Laat ook jij jezelf zien?

Liefs, Business Fay

 

p.s. houd mijn social media (Instagram, Facebook) in de gaten om op de hoogte te blijven van de vorderingen of schrijf je in voor de Business Fayst Nieuwsbrief.