over fimke

Dit ben ik 

Mijn naam is Fimke en ik ben 35 jaar oud. Ik ben een aanstekelijk enthousiaste,  loyale, invoelende en eerlijke onderneemster. Sinds 2016 woon ik samen met mijn vriend en onze twee dochters weer in het Noorden van Nederland. Vanuit ons fijne huis help ik graag enthousiaste ondernemers om hun passie en enthousiasme hoog te houden!

Mijn verhaal

Na een aantal jaren in diverse functies werkzaam te zijn geweest (o.a. inkoper, assistent accountmanager, functioneel beheerder) merkte ik bij mijn laatste functie dat ik nog steeds niet op de goede plek zat… ik was er niet gelukkig en kreeg er geen energie van. Het begon opnieuw te kriebelen om te gaan ondernemen. Deze kriebels had ik al vaker gehad, maar dit keer voelde het anders:  ik was er helemaal klaar voor om te gaan doen waar ik blij van werd en wél energie van kreeg! Vanaf het moment dat ik het idee had om als online business partner te gaan starten was ik er van overtuigd dat dit een succes ging worden. In alle functies was ik goed in ondersteuning, het strategisch meedenken en ideeën uitwerken, maar toch heeft het nooit zo goed gevoeld als nu. En nu ben ik er he-le-maal klaar voor: dus spring maar achterop! Dan gaan we er samen een mooie reis van maken!

Mijn visie & missie

Ik help jou met het ontspannen laten groeien van jouw bedrijf vanuit rust, nieuwe ideeën en structuur.

Ik geloof dat wanneer we onze passies volgen en hierbij het enthousiasme en de positiviteit kunnen vasthouden, het runnen van jouw bedrijf echt een feest maakt. Een geschenk dat je dit elke dag opnieuw mag gaan doen. Ik help jou om deze positiviteit en dit enthousiasme vast te houden of terug te vinden, zodat jij elke dag met jouw passie bezig kan zijn.

Wanneer je vanuit dit gevoel kan ondernemen, ontstaat ontspanning. En vanuit ontspanning kan je groeien. Zonder drukte- of stressgevoel. Je bedenkt betere ideeën, jouw richting wordt meer helder. Je behoudt je focus en je businessdroom komt zo elke dag een stapje dichterbij!

Ik droom ervan dat bij iedere ondernemer de passie, positiviteit en enthousiasme in het ondernemen behouden blijft. Ik zou hier graag een ondersteuning bij willen zijn; jou helpen met je ondernemersdroom waar te maken. En daar is de naam “business fay” ontstaan: ik wil graag die fee zijn die kan strooien met pixie dust (feeën stof) en daarmee ondernemersdromen uit kan laten komen! Door onze krachten te bundelen en kennis te delen ontstaat iets magisch: een lerend en groeiend bedrijf. (en jij als persoon!)

Samen bereik je immers zoveel meer dan alleen.

Liefs, Fimke

Business Fay

info@businessfay.nl

KvK: 72425776

BTW nr: NL001427828B84