De 2e editie van het Business Feest is geannuleerd.

Ondernemen & Netwerken is een feest!

❤❤❤

Hey leuke onderneemster! 

Hoe zou jij het vinden om van netwerken een feestje te maken? Een zakelijk avondje uit? Om samen met andere enthousiaste onderneemsters een super leuke avond te hebben, elkaar te leren kennen, te inspireren en geïnspireerd te worden én met de voetjes van de vloer te gaan?

Denk je van: YES! Dat vind ik leuk! Koop dan snel je ticket voor de 2e editie van het Business Feest.

Er is momenteel geen mogelijkheid meer om tickets te kopen. 

Wil jij als eerste op de hoogte worden gehouden van alle ins-en outs van het Business Feest? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief.

“In twintig jaar ondernemerschap was dit één van de leukste netwerkbijeenkomsten.

Bedankt, het was een Fayst!”

Meer informatie

Wat is Business Feest?

Er wordt veel georganiseerd rondom netwerken of events, maar vaak worden de bijeenkomsten al gauw saai en standaard. Maar vanaf nu niet meer! Business Feest is een netwerk-party voor vrouwelijke ondernemers, waarbij netwerken één groot feest wordt. Dus geen saaie bijeenkomsten meer, maar een avond vol sfeer en vrolijkheid, zodat netwerken als vanzelf gaat.

Voor wie?

Business Feest is voor enthousiaste vrouwelijke ondernemers die:

– Graag andere vrouwelijke ondernemers op een spontane en ongedwongen manier willen ontmoeten en dus niet naar de (vaak saaie) standaard netwerkbijeenkomsten willen.

– Graag willen leren en inspiratie willen opdoen door de talks van interessante sprekers.

– Het spannend of zelfs lastig  vinden om naar netwerkbijeenkomsten te gaan, omdat netwerken als iets vervelends gezien wordt.

Plezier hoog in het vaandel hebben staan, houden van een feestje en het leuk vinden om werk en plezier te combineren, ondernemen is tenslotte een feest, toch?!

Wat kun je verwachten?

Mijn doel is om kennis en ervaringen met elkaar te kunnen delen op een unieke manier, waarbij plezier voorop staat. Het is ontzettend waardevol om dichtbij een netwerk om je heen te hebben. Bij Business Feest kun je dus verwachten dat:

– Je op een ongedwongen en leuke manier kennis kunt maken met andere onderneemster.

– Je kennis en ervaringen kunt delen met collega-onderneemsters.

– Je energie en inspiratie voor een knallend, succesvol en feestelijk 2020 krijgt.

– Er inspirerende talks gegeven worden.

– Een leuke & leerzame workshop gegeven wordt.

– Er entertainment aanwezig is.

Hoe ga je weer naar huis?

Met een lach van oor tot oor rijd jij weer naar huis (en misschien ook wel zere voeten van het dansen). Je hebt nieuwe dingen geleerd, zowel voor jou als persoon als voor je business, je hebt leuke mensen ontmoet en inspiratie opgedaan. Een mega goede combinatie om 2020 tot een succesvol jaar te maken.

Programma 2e editie

❤❤❤

Kim Munnecom 

Geloof je erin dat je ALLES kunt bereiken wat je maar wilt? Kim wel! Zij weet álles over de Wet van Aantrekking en gaat ons tijdens de avond hierin meenemen. Kim noemt zichzelf half spiritueel en half hartstikke nuchter ?  Ze heeft jarenlang als voedingsdeskundige gewerkt, maar heeft in 2016 de keuze gemaakt om nog meer haar hart gaan volgen en ambitieuze ondernemers te gaan coachen op het gebied van ondernemen vanuit alignment. Ondernemen vanuit ZIJN i.p.v. DOEN…Dus wil jij weten hoe zij dit doet en al helemaal: hoe JIJ dit kunt doen? Kim gaat je vertellen hoe je praktisch de Wet van Aantrekking in je leven en in je business kunt inzetten, zodat je al het juiste gaat aantrekken!

 ❤❤❤

Hans Jansen 

Hans is onze enige mannelijke ‘gast’ van de avond. Hij zal ons, tijdens de gehele avond, de allermooiste muziek laten horen, live en onder begeleiding van piano. Ook zal hij zijn ondernemersverhaal met ons delen. Hij is namelijk, ‘zomaar uit het niets’ bekend geworden. Tijdens het spelen van de Chris Isaak-klassieker “Wicked Game” op de Zwolse stationspiano werd er gefilmd en ging viral op dumpert en social media. Wat dit voor hem heeft betekend en hoe hij hier mee om is gegaan/gaat zal hij ons tijdens de avond vertellen. En het allerleukste: je mag je eigen verzoeknummers bij hem indienen!
Dit is Hans Jansen en het nummer waar hij bekend mee werd:
https://youtu.be/BJh6Kht8E-s

❤❤❤

Dieuwke Elize  

Dieuwke is een fantastische vrouw met lef, humor en veel kennis van- en ervaring in ondernemen. Bij de allereerste editie was Dieuwke ook aanwezig tijdens de gehele avond. Ze heeft ons verrast en geïnspireerd met een geweldige Burlesque workshop en aan het eind van de avond gaf ze een sprankelende Burlesque show (met juichende en gillende vrouwen tot gevolg – én een giechelende Fimke ?) Dit was zó’n succes, dat ik graag wilde dat nóg meer vrouwen kennis kunnen maken met deze fantastische vrouw. En het is gelukt! Dieuwke Elize komt voor de tweede keer vanuit Antwerpen naar Nederland om bij het Business Feest aanwezig te zijn en je te verrassen en verblijden met haar kijk op vrouwelijkheid, sensualiteit, vrouwelijk leiderschap en zelfvertrouwen.

“Wat een verademing, eindelijk een bijeenkomst met een andere kijk op netwerken!”