Wil jij als eerste op de hoogte worden gehouden van alle ins-en outs van het Business Feest? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief.

Ondernemen & Netwerken is een feest!

Hey leuke onderneemster! 

Hoe zou jij het vinden om van netwerken een feestje te maken? Om samen met andere enthousiaste onderneemsters een super leuke avond te hebben, elkaar te leren kennen, te inspireren en geïnspireerd te worden én met de voetjes van de vloer te gaan?

Denk je van: YES! Dat vind ik leuk! Houd dan de website & social media van Business Fay in de gaten. De 1e editie is inmiddels voorbij, maar de 2e editie staat inmiddels weer op de planning!

Deze zal plaatsvinden op vrijdagavond 24 januari 2020 in Stadscafé Blij, te Zwolle.

“In twintig jaar ondernemerschap was dit één van de leukste netwerkbijeenkomsten.

Bedankt, het was een Fayst!”

MEer informatie

Wat is Business Feest?

Er wordt veel georganiseerd rondom netwerken of events, maar veelal is dit in het midden of het westen van het land. Maar vanaf nu niet meer! Business Feest is een netwerk-party in Noord-Nederland voor vrouwelijke ondernemers. Jij kan nu in Noord-Nederland naar het de tweede editie van het Business Feest, waarbij netwerken één groot feest wordt!

Voor wie?

Business Feest is voor enthousiaste vrouwelijke ondernemers die:

– Graag andere vrouwelijke ondernemers op een spontane en ongedwongen manier willen ontmoeten en dus niet naar de (vaak saaie) standaard netwerkbijeenkomsten willen.

– Graag willen leren en inspiratie willen opdoen door de talks van interessante sprekers.

– Het spannend of zelfs lastig  vinden om naar netwerkbijeenkomsten te gaan, omdat netwerken als iets vervelends gezien wordt.

Plezier hoog in het vaandel hebben staan, houden van een feestje en het leuk vinden om werk en plezier te combineren, ondernemen is tenslotte een feest, toch?! 

Wat kun je verwachten?

Mijn doel is om kennis en ervaringen met elkaar te kunnen delen op een unieke manier, waarbij plezier voorop staat. Het is ontzettend waardevol om dichtbij een netwerk om je heen te hebben. Bij Business Feest kun je dus verwachten dat:

– Je op een ongedwongen en leuke manier kennis kunt maken met andere onderneemster.

– Je kennis en ervaringen kunt delen met collega-onderneemsters.

– Je energie en inspiratie voor een knallend, succesvol en feestelijk 2020 krijgt.

– Er inspirerende talks gegeven worden.

– Een leuke & leerzame workshop gegeven wordt.

– Er entertainment aanwezig is.

Hoe ga je weer naar huis?

Met een lach van oor tot oor rijd jij weer naar huis (en misschien ook wel zere voeten van het dansen). Je hebt nieuwe dingen geleerd, zowel voor jou als persoon als voor je business, je hebt leuke mensen ontmoet en inspiratie opgedaan. Een mega goede combinatie om 2020 tot een succesvol jaar te maken.

Spreeksters 1e editie Business feest

De 1e editie van Business Feest is inmiddels een feit. Het was een groot succes, waarbij veel gelachen en geleerd is. De spreeksters waren:

Dieuwke van der Plas – Burlesque ladyboss

Dieuwke gaat een inspiratie-workshop Burlesque aan ons geven én aan het einde van het programma zelfs een show geven! Leer hoe je je zelfverzekerd gaat voelen in je vrouwelijkheid en sensualiteit. Door gebruik te maken van je vrouwelijk kracht en je hier goed en sterk in te voelen kun je meer bereiken met minder inspanning.

Deborah Cabau – Astrocoach

Met haar kennis van psychologie, personeelsmanagement en coaching gaat ze vertellen hoe je er achter komt waar het goud zit in jouw horoscoop en hoe je dit kunt inzetten in je onderneming.

Lucia de Boer – Business Coach

Hoe krijg je je bedrijf in de lift? Juist door jezelf meer te laten zien kun je kansen pakken. Succes is geen toeval en Lucia vertelt concreet wat je voor stappen kunt nemen!

Het Business Feest is over:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

“Wat een verademing, eindelijk een bijeenkomst met een andere kijk op netwerken!”